Bouwbegeleiding

Wenst u een nieuwe boot te kopen of wilt u uw huidige boot verbouwen?
YachtservicesNL adviseert u in de koop en specialiseert zich in het begeleiden van de (ver) bouw van uw boot. YachtServicesNL is geen makelaar dus de focus richt zich volledig op u wensen van uw boot.
Een kundige bouwbegeleiding heeft als voordeel dat mogelijke problemen al vroeg voorkomen worden. YachtservicesNL slaat de brug tussen u en de bouwlocatie hiertoe zijn we in staat omdat we de taal van de markt spreken en ruime ervaring en expertise hebben op het gebied van nieuwbouw, refit projecten en/of (semi-) custom build. Wij zullen tijdens de bouw op de werf aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat uw boot volgens afspraken conform specificatie gebouwd wordt en zullen de hoogste kwaliteit in de afwerking en technische onderdelen waarborgen. Ook houden wij de planning strak in het vizier zodat de betalingstermijnen gewaarborgd zijn maar ook om te zorgen dat er geen vertragingen komen op het project wat tot onaangename (financiƫle)consequenties kan leiden. Proefvaart en inbedrijfstellen geven een duidelijk beeld over de werking en technische staat van het schip. Tijdens een proefvaart werkt YachtservicesNL volgens een eigen procedure, op basis van uw boot, waarbij deze tot het uiterste getest wordt om zodoende geen verrassingen te krijgen tijdens het gebruiken van uw boot.

U wordt hierdoor ontzorgt waardoor u zelfs tijdens de bouw al kan genieten van uw boot. Tijdens de bouw zullen wij regelmatig een verslag sturen over de voortgang van uw project.
Indien u uw boot op een bepaalde locatie afgeleverd wilt hebben zorgt YachtservicesNL ervoor dat het schip op elke locatie ter wereld afgeleverd wordt. Ter plaatse zal er een medewerker aanwezig zijn om u wegwijs te maken aan boord, zodat wij een tevreden klant in de ogen kunnen kijken en u met een gerust hart het ruime sop kunt kiezen.
Mochten er garantie werkzaamheden benodigd zijn dan coƶrdineren wij en zullen direct aan de slag gaan om u vakantie weer snel in rustig vaarwater te krijgen
Yachtservices NL onderscheid zich op dit gebeid van alle andere bedrijven! Ervaar, beleef en geniet